Pages

ALPHA LIPID SD II...




APA PERBEZAAN ANTARA ALPHA LIPID SD2 & SD2???

NEW ALPHA LIPID SLIMDIET 2 ADVANCED FORMULA

Mempunyai kesemua yang anda perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangkamasa panjang!

KELEBIHAN KANDUNGAN ALPHA LIPID SD2
============================

1) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA
 
- Membantu meninggikan metabolisma
- Meningkatkan penggunaan tenaga
- Merangsang badan membakar lemak
- Bahan Antioksida yang kuat
- Pemeliharaan Jantung
- Antibacterial & Antiviral

2) MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT

- Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
- Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)

3) MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN

- Memperbaiki jisim otot
- Meningkatkan metabolisma

4) MEMPUNYAI ALPHA LIPID FORMULA

- Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2 dan vitamin yang lebih baik!

 


SEMUA INI BERFUNGSI UNTUK MENJADIKAN

-Tiada kesan kelaparan terlampau
-Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis
- Kawalan gula darah lebih baik
- Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan
- Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet)
- Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur)

Anda pasti teruja jika anda tahu! Cubalah sekarang,

*PERHATIAN! HANYA LEMAK SAHAJA YANG DIBAKAR 100% TANPA MENGGANGGU OTOT!

PENURUNAN BERAT BADAN SECARA PURATA ADALAH SEKITAR 2KG-5KG SEMINGGU (1 TIN PENGGUNAAN)

JOM CUBA SEKARANG :

Kelebihan formula baru ini dapat memberikan kesan 2x ganda lebih hebat daripada SLIM DIET 2.. Formula terbaru ini juga diperkayakan dgn kandungan green tea+fiber+high protein+ 9 jenis essential asid amino+11 vitamins+12 minerals.. ALPHA LIPID SD II ini dapat bantu anda turunkan berat badan dengan pastas sebanyak 5kg seminggu dengan hanya 1tin sahaja..



CARA PENGGUNAANNYA 
 1. minum 2 scoop 4x sehari sebelum makan
 2. pastikan anda jangan berlapar
 3. Lebihkan makan protein iaitu ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur
 4. Harus kurangkan karbohidrat (makanan yang ada kanji, gandum, beras) 

jika inginkan kesan yang optima,perlu minum air 2-3 liter sehari supaya lemak-lemak yang dah dibakar dalam badan tu dapat keluar melalui air kencing atau berpeluh.




 










 

ALPHALIPID SD2


PACKAGE - PENURUNAN 3KG-5KG = 1 TIN ALPHALIPID SD2


PACKAGE - PENURUNAN 6KG-10KG = 2 TIN ALPHALIPID SD2


PACKAGE - PENURUNAN 9KG-15KG = 3 TIN ALPHALIPID SD2



 

♥ ACAI BERRY ♥



ACAI BERRY 100% Original 
(Dietary Supplements) 

Ingin memiliki perut langsing...?Tanpa perlu bersusah payah diet ketat dan olahraga keras untuk membakar lemak berlebih.Tanpa efek samping negatif seperti jantung berdebar, sering haus, sering buang air, dll.Wujudkan tubuh langsing ideal yang anda dambakan dengan cara yang mudah dan sudah terbukti.
pm jihah untuk order..!! 012-9637443
Hanya 1 biji sehari untuk CANTIK,LANGSING dan SIHAT secara semulajadi semudah ABC.. 
2-3kg dijamin turun jika megikut cara yang disarankan.. !!



LANGSING SEMUDAH ABC...!!




KONGSI CITER.. ^_^





Assalamualaikum...:-)

Ok, hari ini jiehah nak berkongsi mengenai perkara penting sebagai pengguna PREMUIM BEAUTIFUL.. :-) 

Rata-rata yang baru/mula menggunakan 
PREMIUM BEAUTIFUL, soalan2 yang di utarakan ialah ...
"ADA SIDE EFFECT TAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL NI..??" 
So, jawapanya "YES", for sure ada sife effect, if tak 
PREMIUM BEAUTIFUL tak akan laku la kan,.? 
Maksud side Effect ialah THE HEALING CRISIS yang akan kita terima bila kita pakai PREMIUM BEAUTIFUL.. HEALING CRISIS akan berlaku base badan pemakai itu sendiri, some ladies akan ada & tidak ada side effect, bergantung pada tahap kesihatan individu.. :-) 

Healing Crisis ini berlaku kerana proses penyahtoksid dalam badan sedang berlaku,. Ladies tidak perlu nak risau atau bimbang jika anda mengalami masalah ini.

Ia adalah sebagai tanda penyakit anda tidak diketahui akan dibongkar dan akhirnya di lenyakan terus dari badan dengan penggunaan PREMIUM BEAUTIFUL yang berdisiplin..,



Kebanyakan client2 Premium Beautiful akan mengalami simtom-simtom seperti berikut:
  • Keluar angin, terkentut dan sendawa untuk badan yang banyak angin dan ia tandanya badan anda berasid.
  • Sakit kepala, berlaku pada otang yang ada migrain or kerap kali sakit kepala. Jika anda menghadapi masalah ini, pastikan anda minum air dgn cukup.Badan rasa sakit & sengal2 kerana semasa memakai Premium Beautiful anda menjalani proses berurut.

  • Sakit tulang belakang berlaku bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang. Ia merupakan tindakan awal menyelaraskan tulang belakang dan memperbetulkan postur badan.

  • Payudara terasa sengal & tegang kerana ia memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada pada keadaan & kedudukan yang sepatutnya

  • Berat badan turun, kerana berlaku peningkatan metabolisma badan disebabkan oleh FIR.

  • Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu. Ini menunjukkan terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. Teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid. Lama kelamaan keadaan ini akan beransur pulih dan bykkan minum air.

  • Badan terasa cergas dan lebih aktif kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.









PLacEnTa OiL & ViTaMin E :-)




PRODUK TERBAIK & TERLARIS DI PASARAN UNTUK MEMPERBAIKI KULIT YANG ROSAK. LIANG ROMA TERBUKA, MENEGANG DAN MELICINKAN KULIT MUKA...MUKA BERTAMBAH BERSERI, GLOWING, MUDA DAN CERAH SECARA SEMULAJADI..TAK PERLU BERBELANJA LEBIH UTK KELIHATAN CANTIK DAN MENAWAN. HANYA SAPU PADA WAJAH DAN LEHER DAN LIHAT HASILNYA SEAWAL 3 HARI!! CUBALAH HARI INI!!

PRODUK IMPORT DARI SWITZERLAND. DIJAMIN ASLI DAN BERKESAN!

HALAL & DILULUSKAN OLEH KKM.

FUNGSI:
- MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN MATAHARI
- MELEMBABKAN KULIT
- MENCEGAH JERAWAT DAN JERAGAT
- MENCEGAH BARAH KULIT
- MENCEGAH PENUAAN
- MENCERAHKAN WAJAH

CARA PENGUNAAN:

POTONG HUJUNG KAPSUL DAN SAPU SELURUH MUKA DAN LEHER DIWAKTU MALAM SELEPAS MENCUCI MUKA,UTK MEMPERCEPATKAN TINDAKABALAS PAKAI SIANG & MALAM.

GUNA 30 KAPSUL DALAM SEBULAN UNTUK DAPAT KULIT YANG SEMPURNA. UNTUK BULAN PERTAMA PAKAI SIANG DAN MALAM. BILA KULIT DAH CANTIK PAKAI SEKALI SEHARI SAHAJA SEBELUM TIDUR.

 

PM jihah untuk order..!!

012-9637443


KEJAYAAN..!!

KEJAYAAN... ??

Kejayaan yang PASTI,.!! Usaha, pasti mendapat kejayaan...


Kejayaan datang bukan hanya kita duk goyang2 kaki.. n duit datang bergolek2..

kejayaan perlu pengorbanan dan USAHA yang lebih....

 

Contohnya.. OUR LEADERS..HANIS HAIZI.. dengan usaha income dia dh mencecah RM250++ kejayaan pasti ada suka dan duka yang ditempuhi... 

 

NAA KAMARUDDIN..   

3 times dapat FOC trip..reward2 nya semua hasil titik peluh dan pengorbanan yang kejayaan tanpa henti..!!  

 

CIK CIDA...   

walaupun hanya part time bizz tp income nya jgn ckp la.. :-)


 

 

CIK FARAH..  

My Leaders yang byk memberi tunjuk ajar pada saya..untung bizz ni..thanks sgt2..!! 


 


U all., bila lagi nak USAHA utk mendapatkan KEJAYAAN..!!

 

jom.,!! kita sama2 mencari kejayaan seperti mereka dia atas... USAHA.. kita semua pasti dpt buat..  

 

USAHA TANGGA KEJAYAAN... 

pm jihah skrg..!!

012-9637443 - call/sms/whatsApp





Kebaikan buat bisnes PREMIUM BEAUTIFUL

Dengan bis PREMIUM BEAUTIFUL ini, you will get..!!






INCOME - every month ribu2..and if you put in extra effort..income boleh cecah RATUS RIBU like my mentors...Taknak letak sini how much I'm earning sebab nanti org lain kata riak plak...:-) 



MELANCONG - all Free Of Charge !!! and you can bring your spouse...how cool is that?? Terkini Vietnam and now package Guangzhou.... I know for some people cakap..alaa...aku boleh jer pergi sendiri...mmg betul...but come on -- FREE!!!! you dont have to think about budget untuk flight, hotel, makan, transportation - NOTHING!! and honestly, cuba fikir balik dalam tahun lepas jer, berapa kali korang pergi melancong sendiri?? it takes a lot of effort nak plan tau...ni pergi jerr...seronok whatt??

 

MORE SAVINGS - of course laa kan, kalu dah ade income lebih tuh, boleh laa buat extra savings....kalu sekarang ni, at the most boleh save rm200/month, setahun baru rm1200, let say dengan extra income ni boleh save rm1000/month, setahun dah RM12000!!!! kan ker banyak tuuu....more savings now, a better future awaits you :)



MORE TIME WITH FAMILY - IN THE FUTURE - haaa..ni relate kat atas, dah bnyk savings, boleh laa retire awal sket..kan...then boleh laa spend time ngan anak2.. org kata bust bisnes ni, takde masa ngan anak, but sebenarnya, kita kerja ofis pun, anak hantar nursery ..balik kerja, baru jumpa anak...and if kita tetap kerja ofis jer....dat will go on for how many more years?? sampai kita umo berapa?????bila time kita ade ngan family tu??? mostly yg buat bisnes ni, by 3 years income dah cecah PULUH RIBU, takkkannn laa nak shopping spend puluh2 ribu per month kan... SIMPAN laaa.... by 3 years, agak dah ade rm500k dalam bank, amek sket buat investment ke masuk ASB ke, lepas tu blanjer guna duit dividen jer...nak berhenti kerja pun boleh dah...spend laaa ALL DAY ALL THE TIME ngan anak masa tu...its all about planning...







SO APE TUNGGU LAGI??? KAN BANYAKKKKK KEBAIKAN BUAT BISNES NI....NAK TAU HOW NAK BUAT...JIHAH AKAN TUNJUK CARA :)




Call jihah sekarang.>!!
012-9637443

FREE Holiday to GUANGZHOU !!

TWO flight tickets.... FREE !!!!

Accommodation ..... FREE !!!!

Transportation & Touring .... FREE !!!!!

Breakfast, Lunch, Dinner .... FREE !!!!!
 

city of Guangzhou
 
 
Canton Tower


 
 
NAK IKUT TAKKK???? JOMM!!!!!!
kita rehat2 kan badan and enjoy....!!!!


Join me in this wonderful Premium Beautiful bisnes...and I will show you step by step macam mana nak pergi...FREE!!!!!!


call/text me NOW

 012-9637443 NAJIHAH